Ik ben toch geen 25 meer?

shopping-1015437_960_720

3399

Winkelen

Winkelen is mijn lust en mijn leven en ik ga niet altijd winkelen in mijn eigen woonplaats. Of tenminste in de stad want ik woon in een dorp. Het is juist leuk om ook andere stadjes te bekijken. Dat deed ik vroeger wel met mijn dochter en dat was zo leuk. Nu heb ik vriendinnen waar ik af en toe mee op stap ga. Zo ook gisteren. Het was de bedoeling om in Leeuwarden te gaan winkelen omdat we er beiden gewoond hebben maar het is Alkmaar geworden.

bras3BH

Nu had ik niet echt veel nodig, alleen een paar Bh’s erbij en misschien een shirtje. We kwamen aan bij een lingeriezaak en ik heb gevraagd of ze mijn cup maat op wilde meten. De mevrouw daar was eerst erg vriendelijk en heeft mijn maat opgemeten en vroeg wat voor Bh ik wilde. Ik zei dat het eentje moest zijn die onder een strak T-shirt niet te zien was. Daar kwam ze aan met enkele modellen. Nou zeg, ten eerste was volgens mij de maat echt niet goed want ze waren te groot en het was zo’n vreselijk lelijk ding, ik wil ondanks dat ik 58 ben, toch nog heel graag een beetje sexy zijn en een mooi decolleté hebben. En toen de prijs!! Dat afzichtelijke ding kostte 75 euro en de anderen ver boven de 100. 

Ik heb best wel wat voor mezelf over en als het een oogverblindend mooie Bh was, dan was het nog te overwegen maar echt, dit sloeg alles, ik ben nog geen 95 en ik hoef er nog niet zo bij te lopen. Ik heb gezegd dat ik hem niet mooi vond en dat ik eerst nog even verder wil kijken en er werd geen woord meer tegen me gezegd, toen was het gedaan met de vriendelijkheid, nu vraag ik je.

Skinnyjeans

We gingen verder winkelen en als je dan goed kijkt, is er voor mijn leeftijd toch echt niet veel leuks te krijgen. Of je moet skinny zijn want het stikt van de skinny- jeans. Al die jonge meiden van tegenwoordig hebben benen als stokjes, lijkt het wel. Waar is de mode voor ons dan? Is er nou niks modieus te koop waar wij ons heel goed in kunnen vertonen? Ik bedoel dan kleding waar we heel goed voor de dag komen en onze beste punten accentueert en de mindere punten verbloemt.  Niet dat suffe gedoe maar ook sexy en een klein beetje gewaagd, speels, zeg maar.

Dat vind ik erg jammer van de mode van nu. Het is of heel jong, of heel oud, daar tussenin zit niks. Je kunt op een bepaalde leeftijd sommige kleding echt niet meer aan, korte rokjes, heel laag uitgesneden decolleté, dan begin je die rimpeltjes daar te zien en dat is echt niet mooi. Een decolleté is mooi maar niet te laag, dan wordt het ordinair. Ook vrouwen met een grote cup maat, die laag uitgesneden bloesjes aan hebben en dan zie je die gleuf( Spaarpot noem ik dat, hahaha)  Ik vind dat zo vulgair, bah. Voor je het weet kom je in het programma van Gordon: Hotter than my daughter

Nee, het is lang zoeken voordat je echt iets leuks hebt maar wij hebben een grandioze middag gehad en ik ben geslaagd voor een mouwloos bloesje en ik ben er super blij mee. 

Gerda

Geef een reactie