Van draadje tot een pareltje van …….

66fbe9594269eece921f743abe5f323b

 

lprRitainactie

Wat ooit begon met het volgen van een workshop is uitgegroeid tot een ware passie. Niet alleen van haken maar ook  ontwerpen en ondernemen. La Petite Rooze staat voor romantiek. De collecties zijn voor alle leeftijden. Van kleine hebbedingetjes tot modeaccessoires in alles kleuren en formaten.

Het ontwerpoverzichtthreaders

Met fijn zijdegaren worden de kralen van verschillende vormen, geduld en finesse omhult met fijn haakwerk. Niet alleen het haken is voor de vrouw achter La Petite Rooze een passie, ook de keuze van de kleuren en het samenstellen van de collecties  wordt bedacht gekozen.

In 2016 werd besloten om de merknaam La Petite Rooze te laten registreren. Een naam die niet lukraak is gekozen. De zaakvoerster, Rita Lauwerier, heeft een voorliefde voor rozen in alle vormen en kleuren. Het is tevens ook de familienaam van haar echtgenoot en dochter Eline.

sl2RO8

 

Verkooppunten

De opening van de winkel is als een droom begonnen, maar is nu uitgeroeid tot een samenwerking met verschillende zaken. La Petite Rooze heeft verkooppunten uitgebouwd in Oost- en West-Vlaanderen. La Petite Rooze ziet een samenwerking niet louter en alleen als verkooppunt. Maar ook de collecties worden aangepast aan de noden van de verschillende zaken, niet tegenstaand is de visie van La Petit Rooze steeds terug te vinden.

cat3De catalogus

Dit najaar stelt La Petite Rooze met trots haar eerste catalogus samen waarin de verschillende collecties worden voorgesteld. Met namen als Eline, Lorén ,Fleur,… wordt telkens verwezen naar een speciaal detail in de collectie. Wat vaststaat is dat aan elk juweeltje of accessoire het kleine detail typerend voor La Petite Rooze niet ontbreekt namelijk:” het roosje

Op maat

La Petite Rooze ontwerpt niet alleen juwelen maar ook accessoires. Sjaals, handtasjes, enz. worden met de grootste zorg gehaakt uit zowel zijde als katoen en zelfs op maat van de klant.

overzichtcollectiefotoroze

Zo is er speciaal in het voorjaar een collectie voor communie, lentefeest of mooi moment alles aangepast bij de outfit van de feestvierder. Alsook  het aankleden van de feesttafel met een kleine attentie is terug te vinden bij La Petite Rooze.

postjemetdezakjes

 

 

 

 

 

 

WorkshopsIMG_2043

Een nieuw aspect in het assortiment zijn de workshops rond het haken van sjaals, handschoenen en gilets. Deze workshops werden voorgesteld tijdens de opendeurdagen. Dit zowel voor de romantische als klassieke dame. Terug een prachtig werkstuk uitgewerkt tot in de puntjes wat we gewoon zijn van La Petite Rooze. En bij elke workshop staat de koffie en taart klaar wat telkens voor een gezellige sfeer zorgt.

20768232_1466657936705278_8245503766194694455_n

U ziet de vrouw achter La Petite Rooze is er een met een passie. Dankjewel Rita dat ik mocht binnenkijken in jouw wereld van haken en in jouw mooie winkeltje dat gevuld is met een voor een unieke stukjes gemaakt met veel liefde. Veel succes!

image001

 

http://www.lapetiterooze.be

 

 

Geef een reactie