Zijn we nu al afgeschreven….?

thumbnail_beautiful-woman-764078__340

Gastblogger: Gerda Reker Wobbes

ZIJN WE NU AL AFGESCHREVEN?

magazines-588346_1920

Mijn hobby is lezen en dan niet alleen van boeken maar ook van tijdschriften. Ik zoek dan aansluiting bij een groep vrouwen die in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Nu is de Libelle wel van alle leeftijden maar ik heb daar niet het gevoel bij, wat ik zoek dus ben ik op zoek gegaan naar een tijdschrift die beter bij me past.

In de boekenwinkels, waar ik erg graag kom, is er een keuze waar je u tegen zegt, ik zou wel willen dat ze daar een kopje koffie bij schonken, want ik ben er niet weg te slaan. Je hebt mindfull tijdschriften, tijdschriften waar je happy van wordt maar nog steeds is er niets wat ik zoek. coffee-791439_1920

Op een gegeven moment zag ik de Plus liggen en dat was wel het laatste waar ik naar op zoek was. Zijn we nu al afgeschreven, dacht ik? Is 50+ een leeftijd dat je hele dagen in de Tena Lady loopt en zijn de advertenties die er in staan over trapliften nu alles wat ons nu nog aan gaat?

Ik ben dus nu zelf maar aan het schrijven gegaan. Ik ben 58 jaar en ik mag zeggen dat ik wel ver over de 50+ heen ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Is het niet zo dat ze zeggen dat 50 het nieuwe 30 is? Wat mijn hoofd betreft, kan ik dit volop beamen maar nu mijn lichaam nog, want de zwaartekracht doet echt wel zijn werk.

Ik hou er echt heel erg van om mooi voor de dag te komen en daar doe ik veel voor, ik bezoek regelmatig de schoonheidsspecialiste en de kapper en kleding ben ik dol op.

Echter, we moeten het mysterieuze wat zo mooi aan ons kleeft, even uitbuiten en daar kom ik bij mijn stokpaardje: de corrigerende onderkleding. Overal waar je komt, zijn er Bh’s, onderjurken en slips te koop, zelfs panty’s en kousen  waar een geheim aan zit. Het corrigeert de nare trekjes van een 50 plusser en ik hou ervan, I love it.

Zo kunnen wij wel weer door als de nieuwe 30 ers, vindt u niet?

1 Comment

  1. Segers Karine says: Beantwoorden

    Bedankt!

Geef een reactie