De zoektocht naar het juiste badpak !

badpak

Screenshot_2

Nu we allemaal druk bezig zijn met  de koffers voor de vakantie klaar te maken en vlug nog op zoek zijn naar een badpak of bikini hoor ik nu veel dames denken , nee hoor dat is niets meer voor mij ! Maar met het juiste badpak aangepast aan uw lichaamsvorm kan elke vrouw nog stralen . Dat we niet meer de taille hebben als 20 of 30 jaar geleden weten we allemaal maar door onze pluspunten naar voor te brengen vervagen de minpunten en komen we toch tot een perfect resultaat.

In de modebeeld wordt dit seizoen vooral het badpak naar voor geschoven zodat  we zeker niet uit de toon vallen op het strand of aan het zwembad.

In combinatie met de grote keuze aan strandmode zoals een kaftan of een pareo mag de keuze voor een badpak voor geen enkele vrouw een probleem zijn.

Bij aankoop van een badpak kies er dan een met buikcontrole , dit is een ingewerkt stuk van lycra die extra steun heeft op de buik en zo meer taille vormt.

Een iets hoger uitgesneden badpak geeft de illusie dat uw benen langer lijken en je zo groter toont, wat ideaal is voor kleinere personen. Badpakken in twee kleuren zijn zeer flaterend als het heldere kleur het dichtst bij je gezicht is maar maken je wel kleiner , dus ideaal voor een groot persoon.

Bedrukte stoffen verbergen de klein problemen maar hou rekening met je gestalte en geef geen voorkeur aan strepen want die laten iedere ronding zien.

Kies je badpak zeker niet te klein want een maatje meer geeft de nodige lengte zonder wijdte.

Voor het H-type of het rechte type kiest u best voor een badpak met motieven aan de zijkant of donkere stukken zodat er een taille ontstaat.het H-type

A-types of de peer zoals die vaak wordt genoemd wordt best de aandacht ter hoogte van de borst en schouders getrokken met opvallende prints of fantasie.a

 

 

 

 

De zandloper  of het X-type mag en kan alles aan en moet zeker de nadruk leggen op haar taille en die extra in het daglicht stellen.x

 

En wat de appel of het O-type betreft ,kies voor een badpak met buikcorrectie en met de nodige drappage worden de minpuntjes weggewerkt.

jj^j

Zoals je ziet is er voor elke vrouw het juiste badpak en wees kritisch in je keuze.

Nu alles in de koffer en je bent klaar om als Bo Derek te stralen in de zon! Geniet ervan dames!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie